'De liefste kusjes die 'k ooit heb gehad
Hartverwarmende gedichten van een moeder'


Een zwangerschap zet je leven op z’n kop. En zodra je moeder wordt, is ineens alles anders… Jouw lieve, kwetsbare baby groeit uit tot een grappige dreumes en even later heb je plotseling een driftige peuter in huis... In deze gedichtenbundel mag je verdwalen in herinneringen (of nabije verwachtingen) van je grote, kleine liefde. Het moederschap vergt geduld, moed en een oneindige dosis liefde. Onvoorwaardelijke liefde. Je kind legt genadeloos je zwakke plekken bloot. Gelukkig ontdek je dankzij hem of haar ook bepaalde krachten, waarvan je het bestaan niet wist.


De memoires van een moeder, verpakt in ontroerende, grappige en liefdevolle gedichten. Om die emoties, de kleine en bijzondere momenten, steeds opnieuw te beleven en te koesteren. Zodat het gevoel dat jij hebt, wanneer je naar jouw kind kijkt, eindelijk in woorden kan worden vertaald. 

Bestel het boek

Met een fijne balans tussen korte en lange gedichten, de unieke illustraties en zachtgekleurde pagina's, heb je een bundeltje geluk in handen. Een mooie keuze als geschenk voor de zwangere of (nieuwe) moeder. Maar ook moeders met oudere kinderen zullen genieten van de rake, gelaagde gedichtjes waarin ze herinneringen kunnen ophalen aan de vervlogen tijden met een klein kindje.


Om het boek te bestellen, klik op het logo van Bol.com of klik hier